MM -kisat ja musavideot

Ensi kesänä pidetään Tampereella aikuisten yleisurheilun MM -kisat. Ilmoittauduin mukaan. H-hetki on 04.07.2022. Silloin Tampereen Areenalla kisaavat oman ikäluokkani (M60) maailman parhaat seiväshyppääjät.

Olen ollut vain kerran MM -kisoissa v. 2019, kun ne järjestettiin Lahdessa. Oheisen musiikkivideoni alussa näet kuinka hyppäsin siellä aloituskorkeuden 340. Valitettavasti seiväs kaatui päin rimaa ja pudotti sen. Jäin ilman tulosta. Aloituskorkeudella olisin saanut pronssia, joten nyt on revanssin paikka. Tällä kertaa en ole kuitenkaan niin hyvässä kunnossa, että tavoittelisin mitaleja. Niinpä asetan tavoitteeksi pistesijan eli sijoittumisen kuuden parhaan joukkoon. Näillä sivuilla voit seurata kuinka minulle käy. Aikaa päästä MM -kisakuntoon on vain 70 päivää!

Musiikkivideo laulustani Vierivä kivi joka ilmestyi Omistettu nimisellä neljännellä sooloalbumillani huhtikuussa 2022

Urheilu samoin kuin musiikin tekeminen on keskeinen osa hyvinvointiani. Omistettu pitkäsoittoni ilmestyy 4.5. ja Jos -single on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa 27.4. Levyä saa äitienpäiväkonserttissa, joka on Akaan kirkossa 8.5. Levyn 11 laulusta jokaisen olen omistanut jollekin. Voit löytää sieltä itsesi.

Valmistaudun MM -kisoihin musiikin tekemisen ja papin työni ohessa. Teen lisää musiikkivideoita Omistettu levyltäni, joista oheinen syntymäpäivälaulu Vierivä kivi on ensimmäinen. Niitä saat katsella valmistautumiseni ohessa.

Seuraavat kaksi kuukautta blogissani käsittelen kuitenkin enimmäkseen seiväshyppyä ja valmistautumista kisoihin. Lähtökohdat eivät ole kummoiset, sillä painoin tänä aamuna 84 kg. Vertailun vuoksi Lahdessa 2019 painoin 69 kg. Pudotin silloin vuoden aikana yhden kilon joka kuukausi niin, että olin kisoissa teräkunnossa.

Hyppäsin tänään ja huomasin olevani tuskin kolmen metrin kunnossa. Sillä ei ole asiaa edes pisteille, mutta uskon itseeni ja se saa riittää. Heinäkuussa voi todeta, että kannatti yrittää vaikka kaikki olisi mennyt mönkään. Matka itse on kokemisen arvoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.