Mitä hyötyä Koronasta on?

Ehkä vastaat otsikon kysymykseen ei mitään. Koronasta on ollut toistaiseksi vain haittaa. Se vie ihmisiltä työt, mielenterveyden, elämän ja romahduttaa talouden. Kerrassaan siitä ei ole mitään hyötyä, mutta mieti hetki. Miten tuo torvia täynnä oleva pörriäinen palvelee ihmiskuntaa tehokkaammin ja nopeammin kuin mikään ihmisten tekemä laki.

Nasa arvioi muutama vuosi sitten, että ihmiskunta tuhoaa itsensä noin 40:ssä vuodessa. Mikäli maailman pieni eliitti, joka omistaa miljoonat ei rahoita maailman pelastamista, me kuolemme. Ansioituneet tiedemiehet analysoivat, että meillä on vain noin yksi sukupolvi aikaa. Sen jälkeen ihmiskunnan tarinalle kirjoitetaan The End. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/masik/163536-nasan-tuore-tutkimus-ennustaa-romahduksen-kyse-vain-vuosikymmenista/

Maailman pieni eliitti ei herännyt, vaikka torvet antoivat selvän äänen. Tarvittiin Korona, tuo torvia täynnä oleva pörriäinen, joka levittää vastustamattomasti läsnäoloaan. Nyt on saatu kulutus kuriin, lentäminen aisoihin ja muukin matkustelu siedettävään jamaan. Maailma voikin pelastua. Enää puuttuu vain se väestönkasvun romahdus. Siinä Torvi -virus tekee työtä yötä päivää. Kilpailee tiedemiesten kanssa, jotta ihminen ei tuhoaisi kokonaan tätä planeettaa.

2 vastausta artikkeliin “Mitä hyötyä Koronasta on?”

  1. Hyvä että asia on muidenkin mielestä tärkeä.
    Jatkuva kehittäminen on ollut hyvä asia , tiettyyn pisteeseen asti . Tänään asiat ovat kunnossa.

    1. Kiitos kommentista. Tuosta kirjoituksesta on jo yli kaksi vuotta ja kirjoitin sen Korona -epidemian alkuvaiheissa. Paljon on sen jälkeen todellakin tapahtunut ja tällä hetkellä Korona tuntuu lasten leikiltä verrattuna Euroopassa käytävään sotaan. Toivottavasti se päättyy pian, eikä synnytä ketjureaktiota uusista sodista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.