MM -kisoihin osallistujat ja Suomen paras tiimi

Hyppäsin seivästä tänään ja viime maanantaina. Ei näyttänyt lupaavalta. Saatan juuri ja juuri olla kolmen metrin kunnossa. Tiistaina oli hieronta ja keskiviikkona ei ollut harjoituksia. Tässä iässä harjoituksista ei palaudu kovin nopeasti. Sen tähden lepo on yhtä tärkeä kuin itse treeni. Kehittyminen tapahtuu levossa. Ilman sitä ei tulos parane.

Tänään julkaistiin MM-kisoihin määräaikana ilmoittautuneet. Seiväshyppyyn osallistuu 24 kilpailijaa. Venäläisiä ei ole, mutta taso on silti kova. Olen listalla noin 10. paras, joten pistesijoille on matkaa. NM merkintä tarkoittaa, että kilpailija ei ole ilmoittanut tulosta. Itsekin olisin voinut jättää tuloksen ilmoittamatta sillä en ole kilpaillut muutamaan vuoteen. Laitoin siihen kuitenkin suurin piirtein tämän hetkisen kuntoni.

60-64 Men Pole Vault

Mark Status Miroslav Bajner Slovak Republic 3.50m

Wendell Beck United States of America 4.00m

Victor Berezovskiy United States of America 3.30m

Reijo Erkkilä Finland 2.90m

Ulrich Flücht Netherlands 2.90m

Jukka-Pekka Hassinen Finland 2.90m

Sven Hinrichsen Germany 2.61m

Bernard Jourdan France 3.30m

Dr. Norman Krämer Germany 2.50m

Tero Kuparinen Finland 3.00m

Jouko Mäki-Lohiluoma Finland NM

Jukka Malila Finland 2.80m

Marco Claudio Mastrolorenzi Italy 3.80m

Joel Mertz France 3.20m

Margus Mikkor Estonia 2.90m

Kimmo Pallonen Finland NM

Richard Phelan Great Britain and Northern Ireland 3.00m

Tarmo Rajasaari New Zealand 2.60m

Sean Steele Canada 2.40m

Ron Todd Great Britain and Northern Ireland 3.20m

James Tylock United States of America 3.55m

Timo Vähäkuopus Finland NM

Jayath Perera Wickramasinghe Sri Lanka 3.00m

Vytautas Zaniauskas Lithuania 3.50m

Olen aikuisten sarjassa hypännyt 360. Taisi olla M50 sarja mutta nyt 10 vuotta myöhemmin täytyy myöntää, että noille korkeuksille on aina vain vaikeampi päästä. En ole kilpaillut pitkään aikaan vaikka olenkin hypännyt säännöllisesti. Rimana on ollut joka kerta kuminauha. Nyt täytyisi hypätä oikeankin riman kanssa.

Meillä on hyvä tiimi, joka koostuu -70 ja -80 luvun parhaista suomalaisista seiväshyppääjistä. Silloin Suomen seiväshyppy oli maailman kartalla. Ensi viikolla leireilemme heidän kanssaan Pajulahdessa. Olemme tottuneet tekemään niin säännöllisesti pari kertaa vuodessa, vaikka ei arvokisoja olisikaan, sillä meillä on hauskaa yhdessä. Ensi kerralla ehkä kerron tästä leiristä lisää.

Kannustavaksi lopuksi jaan eilen ilmestyneen sinkkuni Jos. Viikon päästä ilmestyy pitkäsoitto nimeltä Omistettu, jonka jokaisen laulun olen tehnyt jollekin omistettuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.